Kompania “Dental Leader Corsi”  ka filluar veprimtarine e saj ne nje moment te veshtire ekononomik per Shqiperine dhe per stomatologjine shqiptare,moment ky qe kerkon qe kapacitetet tona dhe tuaja profesionale pervetesuese te jene gjithmone e me shume me te qarta dhe te perfeksionuara.Kjo eshte arsyeja qe “Dental Leader Corsi” ju ofrohet me nje organizem perfekt dhe eshte kompani lider biznesi pas universiteteve private dhe shteterore ne Shqiperi me liçence trajnimi e njohur nga shteti shqipetar per trajnimin profesional te nivelit te larte bashkekohor me relatore elite te stomatologjise shqipetare dhe europiane.

  • E para kompani trajnimi qe ofron ne Shqiperi kurse mbi kadavra te fresketa per anatomine disektive dhe implantologjine moderne.

  • E para kompani trajnimi qe ka zhvilluar kuset e saj te trajnimit prane qendrave universitare me prestigjoze te Shqiperise.

  • E para kompani trajnimi qe ka sjelle ne shqiperi per here te pare kurs trajnimi mbi fasetat e gatshme ne kompozit teorik dhe praktik.

Gjate ketyre tre viteve ne kemi sjelle ne Shqiperi emra te njohur te Elites se dentisteve evropiane, njerez modeste, koke ulur dhe te edukuar qe kane transmetuar dijet dhe eksperiencen e tyre te perditshme ne fushen apo tekniken ku ata jane ndjere me te pergatitur.
45 kurse trajnimi dhe takime kombetare dhe nderkombetare ne 3 vjet aktivitet te “Dental Leader Corsi”. Merite kjo e cmuar e doktoreve dhe profesoreve qe ndihmuan ne konsolidimin e kesaj kompanie. Duke filluar me drejtuesin e pare teknik te saj: